З Новим роком!

Ось і прийшло довгоочікуване свято Нового року. Особливо чекали його малюки. З учителями вони розучували казки, пісні, танці, а батьки, звичайно шили новорічні костюми. Кого тільки можна було побачити під час новорічного ранку! І зайчики, і ведмедики, і хвилинки, і різні казкові герої. Було підготовлене ціле новорічне дійство. Радісний сміх, веселий настрій був і в артистів, і в глядачів.

/Files/photogallery/8388/DSCN2804.JPG

Не відстали від них і учні 5-7 кл. Тут уже більш по-дорослому були підготовлені художні номери. Захопилися всі грою п’ятикласників, які грали ролі в казці «Муха-цокотуха», показали свою майстерність шестикласники. Всім сподобалась музична казка «Морозко», яку показали семикласники, особливо пісні у їх виконанні. Були проведені цікаві конкурси. Байдужих не було.

Справжня «Новорічна казка» була у саршокласників (8-11 кл.). Захоплюючі танці, ліричні пісні, пісні під гітару, інсценізація казок зробили новорічний вечір емоційним веселим і цікавим. Щирі вітання і побажання говорили один одному, адже для випускників це останній шкільний новорічний бал.

/Files/photogallery/8388/DSCN2919.JPG/Files/photogallery/8388/DSCN2999.JPG

Ми вітаємо всіх із наступаючим Новим роком. Нехай кожному принесе він мир і спокій, щастя і радість, благополуччя і достаток, успіх та удачу і звичайно міцне здоров’я.

З Новим роком!

Більше фото тут.
Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.