Районний семінар вчителів зарубіжної літератури та російської мови

30 березня 2018 року на базі школи пройшов районний семінар учителів зарубіжної літератури та російської мови.

Відкрила семінар методист ІМЦ відділу освіти ХРДА Павлова Н.Д., яка виступила з доповіддю на тему "Реалізація наскрізних ліній ключових компетентностей на уроках російської мови та зарубіжної літератури".

Орач О.М., вчитель зарубіжної літератури та російської мови Липецької ЗОШ І-ІІІ ст. імені П.В.Щепкіна поділилась досвідом роботи з питання "Компетентнісний підхід та реалізація наскрізних ліній у викладанні зарубіжної літератури і російської мови як виконання завдань Нової української школи".

У роботі семінару взяли участь

Аксьонова Н.В., кандидат історичних наук, етнолог, доцент кафедри українознавства імені В. Н. Каразіна з презентацією "Основи написання науково-дослідної роботи МАН" та надала зразки оформлення бібліографічних посилань

Коваль Н.М., провідний редактор видавництва "Ранок", яка ознайомила присутніх із роботою сайту "Інтерактивне навчання" видавництва "Ранок".

Учасники семінару мали змогу проаналізувати в групах фрагменти уроку Орач О.М. із зарубіжної літератури у 8 класі на тему "Сонет" з точки зору формування наскрізних ліній, обмінятись думками та отримали матеріали для практичного використання із підготовки учнів до роботи в МАН.

/Files/images/Изображение 489.jpg /Files/images/Изображение 393.jpg /Files/images/Изображение 555.jpg

/Files/images/Изображение 568.jpg

/Files/images/Изображение 446.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.