Конкурс! Конкурс! Конкурс!

5 червня 2018 року у таборі відпочинку «Романтик» було дуже весело та цікаво. У кожному загоні звучала гарна музика та гучні оплески.

У ІІ загоні проведено гру – конкурс «Міс і Містер Кролики». Вихованці танцювали,показували прислів’я , робили одяг та зачіски один одному. Вкінці конкурсу кожна пара отримала грамоту за такими номінаціями: «Найартистичніша пара», «Найтанцювальніша пара», «Найвеселіша пара», «Найпривабливіша пара», «Найромантичніша пара» та «Найдружніша пара».

/Files/images/1_chervnya_2018/IMG_20180605_104937.jpg

У ІІІ загоні пройшов квест «У пошуках мрії», під час якого було виконано багато різних завдань (вікторина, загадки, вгадай предмет, знайди рослину, розкажи вірш, заспівай пісню). Завдання квесту учасники шукали на території табору.

/Files/images/1_chervnya_2018/Изображение 007.jpg

У І загоні відбувся захід «Зустріч із казкою». Діти мали змогу познайомитися із презентацією «Казка вчить, як на світі жить», під час якої розгадували ребуси, загадки, говорили скоромовки. Була проведена гра – змагання між командами «Бджілка» та «Переможці». Потім співали пісні з відомих казок та мультфільмів. Перемогла команда «Бджілка».

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.