Лист Тарасу Шевченку

Незвичайний урок провела вчителька 3 кл. Істоцька О.В., вивчаючи творчість Т.Г.Шевченка. Діти писали листи Великому Кобзареві на підсумковому занятті.

"... Ми знову звернулись до Вашої творчості. Мені дуже подобаються ваші вірші, тільки мені здається, що вони трохи сумні. На жаль, я не можу вас запитати, чому вони такі? Мабуть, було важке життя..." (Шевлякова Настя)

"Дорогий Тарасе! Пише тобі листа Микола. Я навчаюсь у 3 кл. і вже багато знаю про твоє життя. Мені подобаються твої твори, але не подобається час, в який ти жив. У мене зараз гарне дитинство... Я щиро вдячний тобі за твори. Колись я навчу своїх дітей любити твою поезію." (Рєпін Микола)

"... Я знаю, що ти був добрий і дуже любив свій народ та Україну. Мені дуже подобається вірш "Садок вишневий коло хати", вірші про пишну природу країни, сіл. Я просто закохалася в рядки
"Село на нашій Україні,
Неначе писанка село,
Зеленим гаєм поросло."
Тарасе Григоровичу, я знаю, що ти не зможеш відповісти, але все одно я задам тобі питання: "Як у тебе виходять такі гарні вірші?" А може вночі мені присниться відповідь на моє питання? Мені було приємно писати тобі лист, це ніби лист у далеке минуле. (Сівцова Вероніка)

Листи писали всі третьокласники. І в кожному були рядки вдячності Великому поету за його поезію, співпереживання за долю Тараса, що їх дитинство щасливе і гарне.

Давайте і ми всі будемо цінувати те, що маємо сьогодні.

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.